follow Catalog firme » Sport agrement » Terenuri sport » Gazon sintetic » Judetul BUCURESTI
  home     Gazon sintetic   Judetul BUCURESTI

Gazon sintetic Bucuresti

Obtineti cel mai bun pret pentru gazon sintetic completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
gazon sintetic multifunctional, gazon sintetic tenis, gazon teren sintetic, gazon sintetic bucuresti, gazon sintetic (BUCURESTI, BUCURESTI)
Furnizare gazon artificial pentru terenurile de fotbal, tenis sau multifunctionale. amenajare baze sportive. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0745 *** ***Click aici!
gazon sintetic golf, gazon sintetic tenis, gazon sintetic fotbal, gazon sintetic (BUCURESTI, BUCURESTI)
Societatea noastra amenajeaza suprafete sportive cu gazon sintetic de fotbal, tenis, multisport, covor PVC, sisteme parchet, suprafete modulare. Expertii nostri, specializati de catre FIELDTURF TARKETT, va ofera un sistem integrat de servicii de consultanta, proiectare si realizare a suprafetelor sportive sintetice, de la gazon artificial pentru fotbal pana la zgura sintetica pentru terenuri de tenis, rasina poliuretanica pentru piste de atletism sau pardoseli..
0722 *** ***Click aici!
gazon sintetic (BUCURESTI, BUCURESTI)
Sonerg distributie srl antrepriza pentru finisaje pardoseli si pereti pentru cladiri de birouri, hoteluri, spitale, scoli, spatii industriale, parcaje auto, sali de sport, terenuri de sport exterioare, vile de lux, cazinouri si restaurante, laboratoare si camere it si speciale. pentru serviciile pe care le oferim (consiliere in alegerea produselor si montajul acestora) atat reprezentantii de vanzari cat si personalul de la montaj au..
0213 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie